Dental Advisor 2024|Kuraray Noritake Dental Καινοτόμος Εταιρεία της Χρονιάς

 

Με υπερηφάνεια και χαρά ανακοινώνουμε ότι η Kuraray Noritake Dental τιμήθηκε ως ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ από τον DENTAL ADVISOR.
Η DENTAL ADVISOR πραγματοποιεί ετήσιες κλινικές αξιολογήσεις βασισμένες στην οδοντιατρική πράξη και δοκιμές απόδοσης των προϊόντων. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται ηλεκτρονικά στο τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου, βοηθώντας τους κλινικούς οδοντίατρους να εντοπίσουν νέα οδοντιατρικά υλικά υψηλής ποιότητας και να επιλέξουν αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις προσωπικές τους απαιτήσεις.
Η DENTAL ADVISOR επισημαίνει: «Η Kuraray Noritake επιλέχθηκε ως καινοτόμος εταιρεία της χρονιάς λόγω της συνεχούς ικανότητάς της να προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς και στις αλλαγές που προκύπτουν. Τα προϊόντα τους είναι παγκοσμίως αποδεκτά από τους επαγγελματίες οδοντιάτρους ως ηγέτες της αγοράς λόγω της ευκολίας χρήσης και της σταθερά υψηλής εργαστηριακής τους απόδοσης, γεγονός που τα καθιστά ιδανικές επιλογές για μακροπρόθεσμα κλινικά αποτελέσματα».
Εκτός από την αναγνώριση ως καινοτόμος εταιρεία, τα προϊόντα μας υποβλήθηκαν σε δοκιμές και έλαβαν διάσημα μετάλλια του DENTAL ADVISOR:
Το CLEARFIL MAJESTY™ ES Flow (Low) έλαβε το Βραβείο Κορυφαίου Προϊόντος για 9η συνεχή χρονιά στην κατηγορία Highly-Filled Flowable Composites.
Το CLEARFIL™ SE Protect, νικητής του κορυφαίου βραβείου προϊόντος στην κατηγορία Self Etch Bonding Agent, έχει αυτή τη διάκριση για 10η συνεχή χρονιά.
Η δική μας PANAVIA™ SA Cement Universal εξασφάλισε τη νίκη στην κατηγορία της αυτοσυγκολλούμενης ρητινώδης κονίας.
Το CLEARFIL™ Universal Bond Quick τιμήθηκε με το Βραβείο Προτιμώμενου Προϊόντος στην κατηγορία Universal Bonding Agents.
Τέλος, η πιο πρόσφατη ρητινώδη κονία μας, η PANAVIA™ Veneer LC, έλαβε το Βραβείο Έρευνας.
Εκφράζουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας στους αφοσιωμένους ιατρούς σε όλο τον κόσμο που έχουν εμπιστευτεί τα προϊόντα της Kuraray Noritake Dental. Η ακλόνητη δέσμευσή σας για την αριστεία τροφοδοτεί τη συνεχή επιδίωξή μας για καινοτομία και ποιότητα. Είναι τιμή μας να σταθούμε δίπλα σας στην προώθηση της οδοντιατρικής φροντίδας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό το ταξίδι.
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Kuraray Noritake Dental – όπου η καινοτομία συναντά την εμπιστοσύνη και η ποιότητα συναντά την ακρίβεια.